Skip to main content

“Ik heb Elisan gevraagd om ons ‘collectief van sociale wijkbedrijven in Arnhem’ te helpen met het vraagstuk: Wie zijn wij en wat wij willen?

We wilden ons meer gaan organiseren en zo een interessante partij worden: het WIJKnetWERK. Maar zonder onze eigen identiteit en werkwijze te verliezen. Omdat we allemaal dezelfde passie delen, leek dit eenvoudig. Toch lukte het ons niet om tot de kern te komen. Elisan heeft ons met LEGO SERIOUS PLAY op het juiste spoor gekregen. Een verrassende en inspirerende methodiek!

De workshop-middag is omgevlogen en aan het eind konden we eindelijk verwoorden wat onze gezamenlijk visie is. Elisan is nuchter en praktisch in haar aanpak en weet stapsgewijs de essentie van een vraagstuk op tafel te krijgen. Dit doet ze met veel aandacht en respect voor de mensen.

Inmiddels zijn we druk doende van ons collectief een coöperatie te maken met een logo, een visie en een missie. Aan iedereen die worstelt met soortgelijke vraagstukken kan ik Elisan van harte aanbevelen!”

Monita Polman – initiatiefnemer en projectleider van sociale wijkonderneming – De Wasplaats – Arnhem
www.dewasplaats.nl